Even voorstellen - APS-Pijnbestrijding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Even voorstellen

Ik ben Sonja van Setten. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de zorg; door mijn ziekte Fibromyalgie heb ik deze werkzaamheden moeten staken. Ik ben bij toeval in aanraking gekomen met APS en ben daarmee behandeld. Zo raakte ik van mijn pijnen af en kreeg ik mijn levensvreugde weer terug. Ik ben hierover zo enthousiast, dat ik nu anderen met lichamelijke aandoeningen wil helpen.

Bedrijfsprofiel

Mijn praktijk voor pijnbestrijding is gevestigd aan de Wilhelminaweg 14 in Wageningen. Ik ben geaccrediteerd lid van de BVAT (Beroepsvereniging voor APS-therapie): de enige beroepsvereniging van APS-therapeuten welke is geaccrediteerd. Deze vereniging verzorgt de HBO opleiding voor APS-therapeuten, welke door mij positief is afgerond. Andere studies en opleidingen die ik heb gevolgd en afgerond zijn:

4-jarige opleiding stresscounsellor,
Training celzouten van dr. Schlüsser,
Training Buteyko (ademtherapie),
Training Reiki 1,
3-jarige opleiding voor intuïtieve ontwikkeling.
BVAT nummer: 42
ABG code : 90 90 015802
                      90037155
In geschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 09190131

Doelstelling

Mijn doelstelling is om cliënten die op zoek zijn naar genezing voor zichzelf, van hun pijn af te helpen of die pijn sterk te verminderen, door het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen. Hiervoor gebruik ik APS-therapie, energetische therapie of een combinatie hiervan. Hierbij werkt het gebruik van celzouten vaak als extra ondersteuning. Hiermee worden de cellen extra voorzien van mineralen. Ook counseling draagt vaak bij aan het succes van de behandeling.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu