Even voorstellen - APS-Pijnbestrijding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Even voorstellen

 
Ik ben Sonja van Setten. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de zorg; door mijn ziekte Fibromyalgie heb ik deze werkzaamheden moeten staken. Ik ben bij toeval in aanraking gekomen met APS en ben daarmee behandeld. Zo raakte ik van mijn pijnen af en kreeg ik mijn levensvreugde weer terug. Ik ben hierover zo enthousiast, dat ik nu anderen met lichamelijke aandoeningen wil helpen.

 
Bedrijfsprofiel

 
Mijn praktijk voor pijnbestrijding is gevestigd aan de Wilhelminaweg 14 in Wageningen. Ik heb via de BVAT (beroepsvereninging APS therapeuten) de HBO opleiding voor APS-therapeuten gevolgd. Andere studies en opleidingen die ik heb gevolgd en afgerond zijn:

 
4-jarige opleiding stresscounsellor,
Training celzouten van dr. Schlüsser,
Training Buteyko (ademtherapie),
Training Reiki 1,
3-jarige opleiding voor intuïtieve ontwikkeling.
 

ABG code : 90 90 015802
                      90037155
In geschreven bij de kamer van koophandel onder nummer: 09190131

 
Doelstelling

 
Mijn doelstelling is om cliënten die op zoek zijn naar genezing voor zichzelf, van hun pijn af te helpen of die pijn sterk te verminderen, door het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen. Hiervoor gebruik ik APS-therapie, energetische therapie of een combinatie hiervan. Hierbij werkt het gebruik van celzouten vaak als extra ondersteuning. Hiermee worden de cellen extra voorzien van mineralen. Ook counseling draagt vaak bij aan het succes van de behandeling.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu