Vergoedingen - APS-Pijnbestrijding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vergoedingen

 
Vergoeding door ziektekosten-verzekeraars

 

APS-behandelingen worden vergoed door de verzekeraars, waarmee de BVAT overeenkomsten heeft afgesloten. U dient hiervoor verzekerd te zijn.
Ik ben geaccrediteerd lid en ingeschreven bij de BVAT onder nummer 42.
Voor een lijst van vergoedende zorgverzekeraars verwijzen we naar de onafhankelijke website van Zorgwijzer. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding.

 
Let op: Dit overzicht van de ZorgWijzer is onafhankelijk van de BVAT samengesteld en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Neem derhalve ook contact op met uw zorgverzekeraar.

 
Coulance-verklaring

 
Als uw zorgverzekeraar niet in deze lijst voorkomt, worden APS-behandelingen – volgens de polisvoorwaarden – niet vergoed. Probeer dan of uw zorgverzekeraar toch (gedeeltelijk) wil betalen. U moet dan een zogenaamde coulance-verklaring aan uw verzekeraar sturen, samen met de factuur van de behandelingen. Soms krijgt u uw consulten dan toch vergoed. Door deze coulance-verklaring wordt uw zorgverzekeraar in elk geval op APS geattendeerd. Hopelijk erkent uw zorgverzekeraar het volgend jaar de BVAT dan wel, zodat u in de toekomst uw consulten wel vergoed krijgt!

Vraag uw APS-therapeut naar  het formulier  voor de coulance-verklaring en eventueel om assistentie met invullen ervan.

 
Vergoeding kosten werkgever

 
Mogelijk is uw werkgever bereid de kosten van APS behandelingen te vergoeden (of een deel) in het kader van de wet “Verbetering Poortwachter 2016”.


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu