Wat is APS? - APS-Pijnbestrijding

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat is APS?

Wat is APS?

                                                                                                      
Wat is en doet APS-therapie?


APS-therapie is een microstroom-therapie. Het wordt beschouwd door wetenschappers als “de therapie” van de toekomst. Veel energie en geld is er besteed aan onderzoek met betrekking tot medicijnen en hun bijwerkingen. Nu is er APS-therapie, zonder bijwerkingen. APS-therapie helpt je een betere kwaliteit van leven te bewerkstelligen door verlichting te geven bij ziekten, klachten, kwalen en chronische en acute pijnen.

Eerst stellen we een persoonlijk behandel plan op om zoveel mogelijk effect te ondervinden van uw behandelingen.
Om APS-therapie toe te passen is een APS-apparaat MK1.1. ; zoals hierboven afgebeeld, nodig. Bij een behandeling breng ik 4 plakelektroden aan op de huid. De plaatsen voor de elektroden wordt bepaald door het klachten patroon. Als het apparaat eenmaal ingeschakeld is, produceert het apparaat een bepaalde elektrische microgolf die je lichaam (op celniveau) herkent als lichaamseigen. De microgolf zorgt ervoor, dat je lichaam neurohormonen gaat aanmaken, die je lichaam in staat stellen het genezingsproces op gang te brengen; dit is je zelfgenezend vermogen.

Bij de meeste ziekten, klachten, kwalen en pijn maakt je lichaam zelf niet of te weinig van deze zenuwimpulsen aan, die de neurohormonen moeten produceren. Die functie wordt door APS-therapie overgenomen. De APS-therapie zet het lichaam aan tot aanmaken van ATP (Adenosine- Tri-Phosfaat), welke het lichaam op eigen kracht leidt tot herstel en genezing. Doordat ATP ook pijn en algeheel evenwichtig functioneren beïnvloedt, staat APS-therapie veelal op korte termijn aan en geeft snel verlichting van de klachten.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu